Here we go.

All right, nu kör vi.

Märker att det tar väldigt lång tid för mig att få ut info via video, och människors ”attention span” är totalt horribel nuförtiden så har bestämt mig för att börja blogga när det gäller information och tips som jag vill förmedla.
Och jag tänkte börja med att introducera mig själv…

Charles Berg heter jag och är förutom ett träningsfreak (bodybuilding och styrka) är jag också extremt intresserad av hälsa (fysisk och mental), hur man optimerar sin kropp och sitt sinne, och spirituell utveckling.
Jag har jobbat som personlig tränare i lite mer än sex år på olika gym i Sverige, i Thailand och har senaste 18 månaderna drivit mitt egna företag (Charles Berg PT).
Senaste halvåret har jag lagt allt fokus på att börja träna mina klienter online, då jag kan nå ut till fler människor på kortare tid och samtidigt bygga en vardag som jag mår bra i.
Mitt fokus ligger på att ge mina klienter precis det dem behöver för att nå sina mål och uppgradera sin livskvalité. Men i grund och botten så är jag galen i att utveckla mig själv och lära mig så mycket som möjligt om träning, hälsa, anti-aging, kost, näring och livet in general. Så det med en kombination av att jag älskar att coacha så har du mitt yrke.

Anyhow, anyway… Varför ska du läsa mina inlägg?
Om du är intresserad av hur man optimerar sin livskvalité, får ut så mycket som möjligt av din träning, hur du kan må bättre av specifik kost och näring, eller om du bara vill börja få lite mer koll på din kroppsvikt och hälsa, så kommer jag att dela väldigt mycket bra information och studier.
Kommer även att dela av mig av alla experiment jag gör på mig själv när det gäller träning, kost, andningsövningar, meditation etc.
That’s it.

Läs mer om

Svårt att sova?

För nån vecka sen så spelade jag in och laddade upp en video på Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=FMEMeQnyJf8) där jag gav 3 enkla tips på hur du

Läs mer »

Nytt år, nya mål…

2022. Vi skippar hela delen med att pandemin har varit sjukt tråkig och påfrestande för många, och att vi alla bara vill att det ska

Läs mer »

Lämna ett svar

Tar vi nästa steg tillsammans?

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2023 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2023 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!