Om det finns något som i princip alla kan göra, och hinner göra, när det kommer till att få in rörelse i vardagen så är det att gå ut och gå.

Alla kan göra det. Alla mår bra av det. Det krävs bokstavligen ingenting förutom fungerande ben, skor, kläder och mark under fötterna. Forskningen har pratat länge om hur effektivt det är för blodtrycket, blodsockret, hjärtat, ämnesomsättningen och mentala hälsan, och det stämmer.
Själv så älskar jag att gå ut och gå inte bara för alla fantastiska hälsoeffekter och fettförbränningen, men också för att må bra i huvudet och själen. Att vara utomhus, andas in den friska luften, se naturen, möta och le mot nya människor, det är fantastiskt.

Vi människor är så sjukt fast nuförtiden framför skärmarna både hemma och på jobbet, men också fast i idéen att träning måste betyda att gå till gymmet. Att om du inte hinner till gymmet efter jobbet, så har du missat din chans att få in rörelse i vardagen. Att det då är okej att sitta på kontoret och sen ligga i soffan. Så jävla fel.
Som jag skrev innan, ALLA kan gå ut och gå, och alla mår bra av det.

Snälla, testa.
Sätt ihop en schysst spellista med bra låtar, ladda ner en podd, eller bara lyssna på naturen. Gå ut och gå minst 20 minuter 3 dagar i veckan i en månad och se hur du mår. It’s so good for you!

Jag kommer att börja med hashtagen #utochgå med hopp om att inspirera människor att ta sig ut mer, koppla bort från skärmarna och koppla in till luften utomhus. Hashtaga det du med och tagga mig i dina Instagram inlägg/stories, så försöker vi inspirera folk att börja röra på sig.
En 1000 mil lång resa börjar med en promenad.

Läs mer om

Var inte rädd för fett.

”Fettfri”, ”fettsnål”, ”0% fett”, MEN fylld med socker. Hhmmm… Det har rätt länge funnits en trend som bygger på att fett är dåligt. Att fett

Läs mer »

Lämna ett svar

Tar vi nästa steg tillsammans?

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2021 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2021 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!