Vad är ”Online PT”?

Personlig träning har vuxit i Sverige något enormt senaste 10 åren. Allt fler tränar och äter bättre, fler personer vill känna sig starka, må bra fysiskt och psykiskt, och såklart gilla vad man ser i spegeln.
Och det som är så vackert med personlig träning är att man faktiskt inte behöver spendera massor med tid att lära sig hur man får resultaten, eller misslyckas i gymmet och tappa glöden, utan bara kunna ta den hjälpen man behöver och få precis vad man är ute efter.

Jag har jobbat som personlig tränare på olika gym både i Sverige och i Thailand, både som anställd och egen, i snart sju år. Men senaste året har jag gått ifrån att träna klienter inne på gymmet (förutom vissa få) och lagt ner min energi på att träna mina klienter online. Och vad innebär det?

Online PT med mig:

  • Jag sätter upp träningen och kosten åt min klient, helt anpassad efter målen, personligheten och livsstilen.
  • Jag sätter upp rutinerna för veckan. När träningen ska ske, hur kosten ska se ut, återhämtningen, planeringen kring jobbet osv.
  • Under vardagarna har vi en dialog om hur allt går. Jag finns tillgänglig varje dag för att snabbt kunna svara på frågor, ändra i schemat om saker dyker upp, justera kosten om något måste anpassas kring jobb, familj osv, och ser till att allt som ska bli gjort blir gjort.
  • På lördagar har vi ”check-ins” då vi kollar vikten (om det behövs), går igenom veckan hur allt har gått och helt enkelt sammanställer jobbet som har gjorts och vad som komma skall under kommande dagar.

Detta har jag utvecklat för att du som klient ska få mätbara resultat varje vecka, få en plan som faktiskt funkar och ha någon som justerar så fort något inte går som det ska.
Efter att ha tränat mina klienter online nu i snart ett år så kan jag säga att resultaten är fantastiska, och alla är nöjda.
Dessutom behöver du inte betala flera tusen i månaden för att bara ha kontakt med en tränare några gånger i månaden, eller anpassa dina träningstider efter PTn. Utan du får ett proffs som leder dig till succé varje dag.

Om du har disciplinen att gå till gymmet själv, och om du är redo att ta dina resultat till nästa nivå med en tränare som har satsat stenhårt på alla sina klienter i flera år, så tveka inte att kontakta mig!

Jag hjälper dig mer än gärna. That’s what I do.

  • 1500 kr i månaden
  • charles@charlesbergpt.com

Läs mer om

Svårt att sova?

För nån vecka sen så spelade jag in och laddade upp en video på Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=FMEMeQnyJf8) där jag gav 3 enkla tips på hur du

Läs mer »

Nytt år, nya mål…

2022. Vi skippar hela delen med att pandemin har varit sjukt tråkig och påfrestande för många, och att vi alla bara vill att det ska

Läs mer »

Lämna ett svar

Tar vi nästa steg tillsammans?

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2023 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!

Nu tar vi steget

Personlig
Tränare

2023 Är ditt år!

Det är dags, vi tar tag i träning & kost i det tempo som passar dig och bäst av allt: jag är med dig hela vägen!